Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

API-avain on tarkoitettu rajapinta integraatioihin. API-avain on yksilöllinen GUID merkkijono, jonka avulla kontrolloit ketkä ulkopuoliset pystyvät käyttämään yrityksesi tietoja rajapinnan läpi. API-avain siis lisää tietosuojaa ja antaa sinulle mahdollisuuden estää rajapinnan käyttö käytön tarvittaessa. Jos taas itse teet integrointeja, niin API-avaimen avulla näet kenelle olet integraatioita tehnyt eli myöntänyt API-avaimen.

API-avainten hallinta on yritystiedoissa API-avaimet -välilehdellä. Yrityksen omat API-avaimet ovat niitä, jotka luot itse. Voit luoda useita API-avaimia esimerkiksi erilaisia integraatioita varten. Myönnä yritykselle Liitä valittu avain yritykseen -toiminnolla annat API-avaimen käyttöoikeudet oman yrityksesi lisäksi myös toiselle yritykselle. Näet myöntämäsi API-avaimen avaimet kohdasta Myönnetyt API-avaimet.

...

Kun olet luonut API-avaimen, myönnä sen käyttöoikeus yritykselle, jolle teet integraatiota. Voit myöntää API-avaimen usealle eri yritykselle. Tee myöntäminen toiminnolla Liitä valittu avain yritykseen. Toiminto kysyy y-tunnuksen ja yksikkötunnuksen (yksikkötunnuksen näet esimerkiksi etusivun Yritykset Perustiedot-listastavälilehdeltä). Yrityksen yhteyshenkilö saa sähköpostin myönnetystä API-avaimesta.

...