Versions Compared

Key

 • This line was added.
 • This line was removed.
 • Formatting was changed.
Info

Jokainen Jokaisen Lemonsoft-käyttäjä luo käyttäjän tulee luoda tili uuteen käyttäjähallintaan tilin. Tilin kirjautumistunnuksena toimii käyttäjän määrittämä sähköpostiosoite, jolla käyttäjä kirjautuu jatkossa myös Lemonsoft-ohjelmiin. Sähköpostiosoitteen tulee olla sama, joka on lisätty Lemonsoftin henkilörekisteriin kyseiselle ko. käyttäjälle (Sähköposti työ -kenttä). Kun käyttäjä on luonut tilin käyttäjähallintaan ja pääkäyttäjä on lisännyt käyttäjälle oikeudet yrityksiin, voivat käyttäjät voi käyttäjä kirjautua ohjelmaan (sähköpostiosoitteellaan).

...

 1. Mene käyttäjähallintaan: um.lemonsoft.eu

 2. Valitse Rekisteröidy (Sign up now) / Rekisteröidy

 3. Tilin luonnin jälkeen ohjelma avaa käyttäjähallinnan → sulje selainikkuna/kirjaudu ulos

 4. Kirjaudu Lemonsoftiin (mahd. rdp-pikakuvakkeen lisäksi) juuri luomillasi tunnuksilla (sähköpostiosoite).

...

 1. Mene käyttäjähallintaan: um.lemonsoft.eu ja valitse Rekisteröidy (Sign up now) / Rekisteröidy.

  image-20240417-062051.pngImage Removedimage-20240624-113645.pngImage Added

 2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse tämän jälkeen Send verification code / Lähetä vahvistuskoodi.
  Mikäli pääkäyttäjä on jo lisännyt sinut Lemonsoftin henkilörekisteriin, syötä kenttään sama sähköpostiosoite, joka on henkilörekisterin Pääkäyttäjän tulisi lisätä tämä sähköpostiosoite Lemonsoftin henkilörekisteriin käyttäjätietoihisi (Sähköposti työ -kentässäkenttään).

  image-20240417-074557.pngImage Removedimage-20240624-113833.pngImage Added

 3. Ohjelma ilmoittaa vahvistuskoodin eteenpäin lähettämisestä.

 4. Avaa sähköpostista ”Tilin Lemonsoft Oyj sähköpostin vahvistuskoodi” -viesti. Syötä saamasi koodi vahvistuskoodille varattuun kenttään (Verification code) ja valitse Verify code / Vahvista koodi.

  image-20240417-065843.pngImage Removedimage-20240624-114553.pngImage Added

 5. Anna tämän jälkeen itsellesi salasana, vahvista salasana toiseen kertaan ja valitse Create / Jatka.
  Salasanavaatimukset; vähintään 8 merkkiä, pitää löytyä isoja ja pieniä kirjaimia, numero ja erikoismerkki. Salasana ei saa myöskään sisältää ääkkösiä. Huomaa, että tähän syöttämäsi salasana on vain Lemonsoft-ohjelman käyttöä varten eli salasanan ei siis tarvitse olla sähköpostisi salasana.

  image-20240417-070420.pngImage Removedimage-20240624-115123.pngImage Added

 6. Tilin luonnin jälkeen kirjaudut automaattisesti käyttäjähallintaan. Huomaa! Ohjelma mahdollistaa näytöllä mm. uuden yrityksen luonnin, mutta jos Jos et ole yrityksen pääkäyttäjä, voit nyt sulkea selainikkunan/ poistua käyttäjähallinnasta valitsemalla oikean yläkulman valikosta Kirjaudu ulos. Tili on nyt luotu ja voit kirjautua Lemonsoftiin sähköpostitunnuksellasi (edellyttäen, että pääkäyttäjä on lisännyt sinulle lisenssit käyttöoikeudet yrityksiin).

Info

Käyttäjähallinta on tarkoitettu ympäristön sekä yrityksen pääkäyttäjien työkaluksi. Normaali Normaalit käyttäjät luovat vain tilin ja voivat halutessa tarkastella Omat tiedot -sivulla omia lisenssitietojaan (ao. kuva).

...

9. Jatkossa kirjaudut siis Lemonsoft-ohjelmiin kohdassa 42. luodulla sähköpostiosoitteella ja kohdassa 5. antamallasi salasanalla. Tutustu myös Ohjelmaan kirjautuminen -ohjeeseen.

...