Lisenssien siirto

Ohjevideossa siirretään käyttäjän Tikka lisenssit käyttäjälle Essi. Toiminto on tarpeen esimerkiksi, jos työntekijän työsuhde päättyy ja tilalle tulee toinen tekijä. Videossa Tikalla on käytössä Toimisto (O1) -paketti, joka siirretään sellaisenaan Essille. Essillä käytössä oleva Perusohjelmat (E1) -paketti korvaantuu täysin siirrettävällä paketilla. Katso myös Lisenssien kopiointi/siirto -ohje.

  • Siirrä lisenssit mahdollistaa lisenssien siirron olemassa olevalta käyttäjältä valitusta yrityksestä. Lisenssejä voit siirron jälkeen vapaasti muokata. Mikäli käyttäjän paketista olisi mahdollisesti poistettuja lisenssejä tai lisätty lisäpalveluita ja vakiorajapintalisenssejä, siirtyisivät nämä sellaisenaan.

  • Huomaa, että valitset ennen lisenssien siirtoa oikean yrityksen. Käyttäjäthän voivat olla lisättynä useampaan yritykseen, jolloin samalla käyttäjällä voi olla eri lisenssit eri yrityksissä.

Video: Lisenssien siirto käyttäjältä toiselle. Videossa siirretään Tikan lisenssit Essille. Tikalle ei siirron jälkeen jää pakettia eikä lisenssejä.