Ohjelmaan kirjautuminen

Uuden käyttäjänhallinnan versioissa kirjaudut ohjelmaan sähköpostiosoitteella. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnusta, luo tili käyttäjähallintaan. Kun pääkäyttäjä on lisännyt sinut yritykseen ja aktivoinut tarvittavat lisenssit, voit kirjautua Lemonsoft-ohjelmiin.

Kirjautuminen Lemonsoftiin RemoteApp-kuvakkeesta

Lemonsoftin virtuaalipalvelin ja oman palvelimen ympäristöissä Lemonsoft-ohjelman RemoteApp eli etätyöpöytäyhteys(RDP)-kuvake pysyy samana kuin ennen. Jaetussa SaaS -ympäristössä vaihtuu päivityksen yhteydessä palvelin, joten Lemonsoft toimittaa teille päivityksen jälkeen uuden etätyöpöytäyhteys (RDP)-kuvakkeen kirjautumiseen.

Kirjautumisessa ohjelma pyytää ensin tunnistetietoja. Huomaa, että tässä ei vielä käytetä käyttäjähallintaan luotua tunnusta vaan käyttäjänimi on muotoa: saas\etunimi.sukunimi ja salasana on se, jonka tietohallintomme on sinulle luonut/toimittanut. Kuittaa valitsemalla OK.

Tämän jälkeen sisäänkirjautumisessa valitse käyttämäsi kirjautumistapa (Sähköposti, Microsoft tms.), jolloin pääset antamaan sähköpostiosoitteesi ja salasanan.

Kirjautuminen Lemonsoftiin Sähköposti-tunnuksella

Työasemaversio/ LemonOnline:

Käynnistä Lemonsoft-ohjelma kuten aiemmin, jolloin tulet sisäänkirjautumiseen (mikäli tunnistautumisesi ei ole voimassa). Kirjaudu sisään käyttäjähallintaan luomallasi sähköpostitunnuksillasi ja valitse Kirjaudu sisään. Tämän jälkeen aukeaakin tuttu Yritysvalinta-näyttö, josta pääset eteenpäin valitsemalla haluamasi yrityksen.

Sosiaalinen media

Valitse aluksi mitä sosiaalisen median tiliä käytät.

Anna sen jälkeen sähköpostiosoitteesi ja salasana. Tosin mikäli olet jo kirjautuneena, niin niitä ei kysytä.

Anna vielä sosiaaliselle medialla lupa käyttää tietoja.

Ongelmia kirjautumisessa?

Mikäli et pääse kirjautumaan Lemonsoftiin, tarkasta seuraavat kohdat:

  • Olet luonut käyttäjähallintaan tilin ja vahvistanut sen sähköpostiin tulleella vahvistuskoodilla. Ohje: Uuden tilin luonti.

  • Olet käyttänyt oikeaa RDP-kuvaketta ja siinä olemassa olevia RDP-kirjautumisen tunnuksiasi. Huomaa! Nämä ovat eri kuin uuden käyttäjähallinnan tunnukset. Ohje: Ohjelmaan kirjautuminen.

  • Tili on luotu samalla sähköpostiosoitteella kuin yrityksesi henkilörekisterissä on käyttäjätiedoissasi Sähköposti työ -kentässä, ja henkilörekisterissä on myös Käyttäjä -valinta aktiivisena (tämän voi tarkistaa yrityksesi pääkäyttäjä, jolla on käyttöoikeus henkilörekisteriin).

  • Sinulla on lisenssejä ohjelman käyttämiseen (tämän voi tarkistaa yrityksesi pääkäyttäjä, jolla on käyttöoikeus uudessa käyttäjähallinnassa käyttäjätietojen tarkastelemiseen).