Uuden tilin luonti

Jokaisen Lemonsoft-käyttäjän tulee luoda tili uuteen käyttäjähallintaan. Tilin kirjautumistunnuksena toimii käyttäjän määrittämä sähköpostiosoite, jolla käyttäjä kirjautuu jatkossa myös Lemonsoft-ohjelmiin. Sähköpostiosoitteen tulee olla sama, joka on lisätty Lemonsoftin henkilörekisteriin ko. käyttäjälle (Sähköposti työ -kenttä). Kun käyttäjä on luonut tilin käyttäjähallintaan ja pääkäyttäjä on lisännyt käyttäjälle oikeudet yrityksiin, voi käyttäjä kirjautua ohjelmaan (sähköpostiosoitteellaan).

Pikaohje tilin luontiin (alempana yksityiskohtaisemmat ohjeet)

 1. Mene käyttäjähallintaan: um.lemonsoft.eu

 2. Valitse Sign up now / Rekisteröidy

 3. Tilin luonnin jälkeen ohjelma avaa käyttäjähallinnan → sulje selainikkuna/kirjaudu ulos

 4. Kirjaudu Lemonsoftiin (mahd. rdp-pikakuvakkeen lisäksi) juuri luomillasi tunnuksilla (sähköpostiosoite).

Esimerkki: Tilin luonti

 1. Mene käyttäjähallintaan: um.lemonsoft.eu ja valitse Sign up now / Rekisteröidy.

  image-20240624-113645.png

 2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse tämän jälkeen Send verification code / Lähetä vahvistuskoodi.
  Pääkäyttäjän tulisi lisätä tämä sähköpostiosoite Lemonsoftin henkilörekisteriin käyttäjätietoihisi (Sähköposti työ -kenttään).

  image-20240624-113833.png

   

 3. Ohjelma ilmoittaa vahvistuskoodin eteenpäin lähettämisestä.

 4. Avaa sähköpostista ”Tilin Lemonsoft Oyj sähköpostin vahvistuskoodi” -viesti. Syötä saamasi koodi vahvistuskoodille varattuun kenttään (Verification code) ja valitse Verify code / Vahvista koodi.

 5. Anna tämän jälkeen itsellesi salasana, vahvista salasana toiseen kertaan ja valitse Create / Jatka.
  Salasanavaatimukset; vähintään 8 merkkiä, pitää löytyä isoja ja pieniä kirjaimia, numero ja erikoismerkki. Salasana ei saa myöskään sisältää ääkkösiä. Huomaa, että tähän syöttämäsi salasana on vain Lemonsoft-ohjelman käyttöä varten eli salasanan ei siis tarvitse olla sähköpostisi salasana.

 6. Tilin luonnin jälkeen kirjaudut automaattisesti käyttäjähallintaan. Jos et ole yrityksen pääkäyttäjä, voit nyt sulkea selainikkunan/ poistua käyttäjähallinnasta valitsemalla oikean yläkulman valikosta Kirjaudu ulos. Tili on nyt luotu ja voit kirjautua Lemonsoftiin sähköpostitunnuksellasi (edellyttäen, että pääkäyttäjä on lisännyt sinulle käyttöoikeudet yrityksiin).

Käyttäjähallinta on tarkoitettu ympäristön sekä yrityksen pääkäyttäjien työkaluksi. Normaalit käyttäjät luovat vain tilin ja voivat halutessa tarkastella Omat tiedot -sivulla omia lisenssitietojaan (ao. kuva).

9. Jatkossa kirjaudut siis Lemonsoft-ohjelmiin kohdassa 2. luodulla sähköpostiosoitteella ja kohdassa 5. antamallasi salasanalla. Tutustu myös Ohjelmaan kirjautuminen -ohjeeseen.