Yritykset

Valitsemalla ympäristön, näet keskellä kyseiseen ympäristöön liitetyt yritykset, joihin sinulla on pääkäyttäjä-oikeudet. Jos käytössäsi on vain yksi ympäristö, ohjelma lataa automaattisesti ympäristöön liitetyt yritykset.

image-20240625-131936.png
Kuva: Keskellä näet valitsemasi ympäristön yritykset, joihin sinulla on pääkäyttäjäoikeudet..

Yrityksen Asetukset-kuvakkeesta (ratas) pääset Yrityksen hallinta -näytölle, jossa hallinnoit valitsemasi yrityksen tietoja. Yrityksen hallintaan pääsevät vain kyseisen ympäristön pääkäyttäjä sekä yrityksen pääkäyttäjät. Yrityksen hallinta -näyttö on jaettu alla oleviin välilehtiin.

Kuva: Yrityksen hallinta -näytön välilehdet.

Perustiedot

Välilehdeltä löydät yrityksen perustietojen, kuten Yrityksen nimi-, Y-tunnus- ja Yksikkö -tiedon lisäksi:

Yritysnumero: Yritysnumeroa hyödynnät mm. Yritysvalinta-näytöllä, jossa voit sortata yritykset listalle yritysnumeron mukaan.

Entra ID -asiakkuuden tunniste: Kirjautumisessa vaadittavan Entra ID -asiakkuuden tunniste. Mikäli tämä kenttä on täytetty, kirjautuminen yritykseen on mahdollista ainoastaan Entra ID:n kautta. Lisätietoja Entra ID: stä voit lukea täältä.

Lisätietoja: Vapaamuotoinen infokenttä.

Sopimus päättyy -tietoa ylläpitää Lemonsoft ja normaalisti sopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia. Mikäli kentässä on tieto, niin ohjelman käyttö lakkaa kyseisenä päivänä.

Poista yritys -toiminto poistaa yrityksen ja käyttäjät kyseisestä yrityksestä ja ympäristöstä. Vahvista yrityksen poisto kirjoittamalla kenttään yrityksen y-tunnus, jolloin Poista-toiminto tulee aktiiviseksi.

API-avaimet

API-avain on tarkoitettu rajapinta-integraatioihin. API-avain on yksilöllinen GUID-merkkijono, jonka avulla kontrolloit ketkä ulkopuoliset pystyvät käyttämään yrityksesi tietoja rajapinnan läpi. API-avain siis lisää tietosuojaa ja antaa sinulle mahdollisuuden estää rajapinnan käyttö tarvittaessa.

Lue tarkemmin API-Avaimet ohjeesta, josta löydät myös API-avaimen käyttöesimerkkejä.

API-avain käsittely:

  • Api-avain luodaan suoraan yritykseen, jossa sitä käytetään.

  • Api-avainta luodessa avain näytetään vain kerran, kuvan mukaisesti, sitä ei näe enää toiste.

Konsernitiedot

Konsernitiedot-välilehdellä voit liittää emoyhtiöön tytäryhtiöitä.